Home Alle Winkels Wickey Kortingscode

Wickey Kortingscode & 60% Korting September 2021

  • Alle Aanbiedingen 9
  • Actiecodes 1
  • Deals 8

FAQ for Wickey

Worden mijn producten bij Wickey geleverd?

Ja, Wickey kan de speeltoestellen zeker ook bij je thuisi leveren. De levertijden verschillen per product in het assortiment. Bestellingen van de bezorgdienst worden telefonisch afgehandeld zodat dit op het beste moment gedaan wordt. De verzendkosten bedragen 6,90 euro maar met een bestelwaarde vanaf 50 euro betaal je geen verzendkosten.

Heeft Wickey ook garanties?

Ja, Wickey doet ook aan garanties. De webshop wilt jou natuurlijk garanderen dat de producten van een erg hoge kwaliteit worden gemaakt en dat dit ook verwacht kan worden. Daarom hebben de houten onderdleen een garantie met een termijn van wel 10 jaar.

Hoe kan ik betalen bij Wickey?

Er zijn veel verschillende methoden van betalingen mogelijk in de webshop van Wickey. Zo kan je betalen door middel van een vooruitbetaling, maar ook met iDeal, en met een creditcard zoals Mastercard, Visa en American Express. Verdere opties zijn PayPal, achteraf betalen met Klarna, en met ApplePay.

Kan ik gebruik maken van de montageservice bij Wickey?

Ja, het is mogelijk om de producten die je hebt besteld te laten monteren door Wickey. Dit kan gemakkelijk door een mail te sturen nadat je de bestelling hebt geplaatst. Hoe goedkoper het speeltoestel, hoe goedkoper de montage is met een afstand van 150 kilometer rondom Gangelt.

Ka ik Wickey's Korting combineren?

Nee dat kan je niet. Misschien zijn er veel Wickey Korting in het account van de klant, en Wickey begrijpt ook de psychologie dat de klanten 60% zoveel mogelijk willen besparen. Wickey geeft echter duidelijk aan dat Aanbiedingen niet kan worden overlay. dus heeft Wickey medelijden met klanten die overlay willen.

Hoe gebruik ik mijn Wickey Actiecode online?

Wickey Korting kan klanten helpen 60% te besparen. Er is een invoerveld voor Wickey Korting op de betaalpagina. Houd er echter rekening mee dat u moet bevestigen of u voldoet aan de voorwaarden van Wickey voor het gebruik van Wickey Aanbiedingen voordat u betaalt.

Hoe lang gaat Wickey Aanbiedingen mee?

Als je de exacte geldigheidsperiode van elke coupon van Wickey wilt weten, kun je inloggen of een nieuwe Wickey -account aanmaken en op de overeenkomstige Wickey Kortingscode in het couponpakket klikken om de vervaldatum te zien .

Abonneren op Wickey

Ontvang de eerste keer de nieuwste aanbiedingen van Wickey!