Home Alle Winkels Weekday Kortingscode

60% korting - Weekday Kortingscode Januari 2022

Als u op zoek bent naar de nieuwste Weekday Kortingscode, vergeet dan niet om op deze pagina te bladeren voor kortingen tot 60%. We hebben 13 Weekday Actiecode op deze pagina bijgewerkt om u te helpen meer te besparen bij het winkelen bij Weekday.

  • Alle Aanbiedingen 13
  • Actiecodes 2
  • Deals 11
  • Gratis Bezorging 1

FAQ for Weekday

welke betalingsopties worden aangeboden door Weekday?

Weekday biedt betaalmethoden zoals PayPal en Klarna. PayPal voert de betaling van uw creditcard af via uw PayPal-rekening zodra uw bestelling is verzonden. u kunt ook de service voor later betalen gebruiken en deze optie wordt bij het afrekenen aan u getoond, afhankelijk van uw geschiktheid.

Hoe worden de modeproducten van Weekday geleverd?

Alle artikelen besteld bij Weekday in Nederland kunnen alleen geleverd worden aan personen van 18 jaar of ouder. Standaardlevering is gratis voor bestellingen boven € 50 en je kunt kiezen tussen standaard afhaallocaties en standaard thuisadres. Zodra je bestelling is verpakt, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail.

Hoe kan ik mijn modeproducten van Weekday onderhouden?

Als je wat extra aandacht besteedt aan hoe je je kleding wast, gaan ze langer mee, zien ze er beter uit en hebben ze een minder negatieve impact op de planeet. Alle producten van Weekday worden geleverd met wasinstructies op het etiket en geven u advies over het onderhoud van uw kledingstuk.

Biedt Weekday een nieuwsbrief aan hun klanten?

Weekday stelt u een nieuwsbrief ter beschikking waarvoor u zich gratis kunt aanmelden. Je ontvangt informatie over de nieuwste artikelen, speciale aanbiedingen en daarnaast ontvang je 10% korting op je eerste bestelling! Het enige dat u hoeft te doen, is uw e-mailadres invoeren en de postcode van een land kiezen.

Ka ik Weekday's Korting combineren?

Nee. Weekday beperkt het aantal Korting dat tegelijkertijd in één bestelling wordt gebruikt. Gewoonlijk is Weekday Aanbiedingen dat kan worden gebruikt voor een enkele bestelling zeer beperkt. Klanten moeten zich houden aan de regels voor het gebruik van coupons van Weekday.

Hoe gebruik ik mijn Weekday Korting online?

Hier zijn de stappen om Korting te gebruiken bij het winkelen van Weekday -producten: Log eerst in of maak een nieuw account aan op weekday.com. Ten tweede selecteert u de Weekday -producten die u wilt kopen. Ten derde, controleer de producten en selecteer de overeenkomstige beschikbare Weekday Kortingscode, en voltooi ten slotte de betaling.

Hoe lang gaat Weekday Actiecode mee?

Voor elke coupon stelt Weekday een overeenkomstige geldigheidsdatum in, en tijdens de geldigheidsperiode kunt u genieten van 60% korting en voordelen met Weekday Kortingscode. Zorg ervoor dat u de bestelling niet heeft geannuleerd tijdens het gebruik van uw Weekday Korting. als u de bestelling annuleert, is de Weekday Aanbiedingen ofwel ongeldig of wordt u teruggestuurd naar uw couponpakket.

Hoe kan ik sociaal worden met Weekday?

Weekday publiceert over het algemeen het laatste merknieuws op sociale media.dus ongeacht welk sociaal platform u gewoonlijk het meest gebruikt, u kunt het officiële account van Weekday erop doorzoeken en de korting van Weekday krijgen en zo snel mogelijk de laatste informatie over het merk ontvangen.

Moet ik me aanmelden voor e-mails bij Weekday?

Ja, je hebt nodig. Als je je e-mail registreert bij weekday.com, wordt al je volgende verbruik geregistreerd. Bovendien zal Weekday punten voor u verzamelen en ervoor zorgen dat u de laatste aanbieding van Weekday een stap eerder kunt ontvangen dan andere klanten. registratie kan worden voltooid via het online registratieportaal van weekday.com.

doet Weekday doen zwarte vrijdag ?

Ja. Wilt u aan het einde van het jaar een cadeau sturen van Weekday voor familie en vrienden? Dan mag je de Zwarte Vrijdag-uitverkoop van Weekday niet missen! 2022 Weekday Black Friday komt aan zoals gepland, welkom om deel te nemen. Ga voor meer exclusieve koopjesinformatie van de Zwarte Vrijdag-uitverkoop van Weekday naar actiecodesnl.nl!

Abonneren op Weekday

Ontvang de eerste keer de nieuwste aanbiedingen van Weekday!