Home Alle Winkels Toolstation Nieuwsbrief Kortingscode

Toolstation Nieuwsbrief Kortingscode en korting Juni 2021

  • Alle Aanbiedingen 21
  • Actiecodes 2
  • Deals 19

FAQ for Toolstation

Welke bezorgopties gebruikt Toolstation?

Toolstation verstuurt alle pakketten via GSL en PostNL door heel Nederland. Op zaterdag wordt ook thuis bezorgd. alle bestellingen boven de € 20 worden gratis bezorgd en andere onder deze prijs worden geleverd voor € 5.

Welke betalingsopties worden geaccepteerd bij Toolstation?

Toolstation accepteert betalingen via ideal, creditcard, PayPal en PRO-kaart. U kunt ook op elk van hun locaties met PIN betalen. met de pro-kaart kan je als professional kopen in hun filialen en ontvang je maandelijks een factuur met een overzicht van al je aankopen die maand gedaan zijn.

Hoe lang heb ik garantie op Toolstation -producten?

Toolstation bieden een garantieperiode van maximaal 12 maanden op sommige beschikbare producten. sommige producten kunnen worden verlengd tot 2 jaar door het product binnen 30 dagen na aankoop te registreren op de website van de fabrikant als u een garantiecertificaat heeft.

is het mogelijk om een ​​product te reserveren bij Toolstation?

Ja, nadat u het product dat u zoekt in de webshop van Toolstation heeft gevonden, kunt u uw bestelling plaatsen en betalen via click & collect. Uw product staat binnen 10 minuten klaar en is voor u beschikbaar op de locatie van uw keuze.

Ka ik Toolstation's korting combineren?

Nee dat kan je niet. Elke bestelling in Toolstation beperkt het aantal korting dat kan worden gebruikt, en er kan slechts één kortingsmethode per bestelling worden gebruikt bij toolstation.nl. Klanten kunnen Toolstation kortingscode kiezen met de meeste kortingen om te gebruiken, zodat ze kunnen genieten van de meeste kortingen bij toolstation.nl.

Hoe gebruik ik mijn Toolstation kortingscode online?

Je kunt Toolstation korting voor je vinden op actiecodesnl.nl. Wat nog handiger is, is dat u Toolstation rechtstreeks vanuit actiecodesnl.nl kunt invoeren. Als u Toolstation aanbiedingen bij het afrekenen presenteert, zal het systeem de kortingscode detecteren en de verificatie doorstaan ​​om op uw bestelling toe te passen.

Hoe lang gaat Toolstation actiecodes mee?

Wil je Toolstation kortingscode niet missen? Hier is de eenvoudige manier voor u om de geldige gebruikstijd van verschillende Toolstation korting te begrijpen. Op de couponpagina op toolstation.nl vindt u meer informatie over de informatie van Toolstation aanbiedingen. dan kun je genieten van 55% kortingen bij het afrekenen.