Home Alle Winkels StockX Kortingscode

StockX Kortingscode en korting Augustus 2021

  • Alle Aanbiedingen 9
  • Deals 9

FAQ for StockX

wat is een bod en hoe kan ik producten kopen bij StockX?

Er zijn twee manieren om producten van StockX te kopen en u kunt dit doen door een bod te plaatsen of nu te kopen. Een bod toont uw koopintentie en het is een financieel bod op een item. Alle biedingen worden op volgorde van hoog naar laag op de productpagina van een item geplaatst. als u het hoogste bod heeft, zal een verkoper die een ‘vraag’ plaatst die overeenkomt met die van u, automatisch aan u verkopen.

Hoe worden de producten die op StockX zijn geplaatst, geverifieerd?

Zodra het product van een verkoper is aangekomen, is er een speciaal verificatieteam StockX dat een grondige inspectie start. Dit alles om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de voorwaardelijke richtlijnen en er zijn tijdige trainingen om ervoor te zorgen dat de branche up-to-date blijft. Pas na verificatie wordt het product naar de koper gestuurd.

Welke verzendkosten brengt StockX in rekening voor kopers?

De verzendkosten die door StockX worden verstrekt, dekken de kosten om uw artikel van het bedrijf naar u te brengen. De kosten zijn inclusief de prijsopgave op het moment dat u uw bod heeft geplaatst om uw aankopen te doen. De tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelde grootte en het gewicht van het product. de producten worden verzonden door DHL, FedEx, T Force en UPS. Goederen worden geleverd voor € 15.

Ka ik StockX's korting combineren?

Nee dat kan je niet. StockX stelt een beperking in voor het gebruik van korting voor een enkele bestelling. Dat wil zeggen dat er per bestelling slechts één StockX kortingscode kan worden gebruikt. maar wat voor soort StockX aanbiedingen het ook is, StockX zal ze gebruiken als een manier om klanten gemak te bieden om ervoor te zorgen dat klanten meer gaan winkelen in StockX.

Hoe gebruik ik mijn StockX korting online?

StockX kortingscode kan u een extra korting bieden voor uw aankopen. Kijk hier hoe u deze kunt verzilveren: kopieer eerst uw StockX korting en begin zoals gewoonlijk met winkelen op de website. Nadat u klaar bent met winkelen bij StockX en de afrekenpagina opent, scan dan naar het promocodevak en plak de StockX aanbiedingen die u eerder hebt gekopieerd.

Hoe lang gaat StockX korting mee?

StockX is van mening dat elke klant begrijpt dat aanbiedingen van StockX moet worden gebruikt binnen de geldigheidsperiode. Sommige klanten van StockX kunnen echter in de war raken over kortingscode die gericht zijn op vaste goederen. deze StockX korting moeten worden ingewisseld voordat de goederen zijn uitverkocht.