Home Alle Winkels Prominent

Prominent Aanbiedingen en Korting Mei 2021

  • Alle Aanbiedingen 16
  • Deals 16

FAQ for Prominent

Hoe kan ik betalen voor stoelen van Prominent?

Zodra u een aankoop doet bij Prominent -winkels, is dat een lijst met betaalmethoden die voor u worden vermeld. U kunt betalen via pin, creditcard en overboeking. Afkoop op afbetaling en gespreid betalen kan in overleg. Ook voor online aankopen kunt u met ideal betalen.

Hoe werkt de inruilkorting bij Prominent?

Prominent geeft je korting op een nieuwe stoel voor elke oude stoel of sofaset die je inruilt. Je kunt maar één oud product inruilen voor een nieuw en deze actie is alleen geldig in de winkel of met woonadvies. Het geldt voor op maat gemaakte stoelen of banken.

Wordt er garantie gegeven op meubels van Prominent?

Prominent professor en 100 dagen omruilgarantie die uniek is voor Nederland en geldt voor reguliere verbinding. Deze garantie is beschikbaar als de stoel niet comfortabel zit of niet de juiste ondersteuning biedt. u kunt uw stoel binnen 100 dagen veranderen en ze streven altijd naar maximale tevredenheid.

Hoe kan ik een stoel die ik bij Prominent heb gekocht, onderhouden?

Het leer van de Prominent stoelen is een natuurlijk product en rekt bij gebruik uit. De vouwen op het leer hebben geen negatieve invloed op de kwaliteit of gebruikswaarde afhankelijk van het model. als je stoel het niet doet, controleer dan of de stekker in het stopcontact zit en of de accu van je stoel is opgeladen.

Ka ik Prominent's Korting combineren?

Nee dat kan je niet. Elke Prominent coupon kan een grote korting hebben, dus het wordt niet langer ondersteund om meerdere Prominent Korting tegelijkertijd te gebruiken. maar je kunt wel een korting krijgen waarvan je kunt genieten zonder Prominent Kortingscode, dit hangt ervan af of je Prominent bestelling voldoet aan de kortingsvoorwaarden voor korting.

Hoe gebruik ik mijn Prominent Actiecode online?

Klanten kunnen hun Prominent Korting in hun persoonlijke accounts controleren om te bevestigen welke Prominent Aanbiedingen kan worden gebruikt in hun bestellingen. In dit geval kunnen ze Prominent Aanbiedingen correct gebruiken bij het doen van betalingen. Tegelijkertijd zal het systeem u ook vragen hoe u Prominent Kortingscode moet gebruiken om ervoor te zorgen dat elke klant 50% korting krijgt.

Hoe lang gaat Prominent Actiecode mee?

Je kunt je account invoeren om al je Prominent Korting te zien, elk zal de overeenkomstige vervaltijd onderaan weergeven. Vergeet niet om Prominent Aanbiedingen te gebruiken binnen de geldigheidsperiode, en dan kun je 50% korting krijgen. ook kunt u uw Prominent Kortingscode niet langer gebruiken als u de vervaldata mist.