Home Alle Winkels Printabout Kortingscode

Printabout Kortingscode en Aanbiedingen Oktober 2021

  • Alle Aanbiedingen 24
  • Actiecodes 2
  • Deals 22
  • Gratis Bezorging 1

FAQ for Printabout

Hoe worden bestelde producten geleverd door Printabout?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, stuurt Printabout u een bevestiging van uw bestelling per e-mail en zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbericht. Gratis verzending is beschikbaar voor een minimale bestelling van € 25. Al deze producten worden bezorgd via een PostNL-locatie.

Welke betalingsopties worden geaccepteerd door Printabout?

Printabout accepteert betalingen via ideal, betalen per factuur, creditcards zoals Visa en MasterCard tot € 300 en PayPal voor het geval u één huismerkproduct koopt en het gaat ook tot € 300. Al deze betalingen zijn snel en eenvoudig als u een account heeft aangemaakt.

Biedt Printabout klantgaranties op hun producten?

Printabout biedt een garantie van één jaar voor zakelijke aankopen op originele producten. Ze bieden een levenslange garantie op hun private label printerbenodigdheden en een jaar garantie op toegepaste printers. Bij particuliere aankopen geldt 2 jaar garantie op originele producten en dit geldt voor geleverde printers

hoe kan ik lege cartridges terugsturen naar Printabout voor recycling?

Wanneer u een bestelling plaatst bij Printabout voor nieuwe cartridges, ontvangt u een recycle-envelop om uw lege cartridges op te sturen. U kunt ervoor kiezen om de vergoeding te splitsen of gewoon wat u met de vergoeding wilt doen. je kunt de lege cartridges in de recycle-envelop doen en ze gratis opsturen naar het bedrijf.

Ka ik Printabout's Korting combineren?

Nee. Het overlappen van Printabout Korting voor één bestelling wordt niet ondersteund. U kunt ervoor kiezen om de afzonderlijke Printabout Kortingscode te gebruiken. maar als het totale bedrag van uw Printabout -bestelling de drempel voor gratis verzending bereikt, kunt u profiteren van de voordelen van het gebruik van Printabout Aanbiedingen en gratis verzending tegelijkertijd.

Hoe gebruik ik mijn Printabout Actiecode online?

Via actiecodesnl.nl kunt u rechtstreeks naar Printabout gaan om uw producten te kopen. Vul de Printabout Kortingscode in die u tijdens de betaling heeft ontvangen om van de extra korting te genieten. Ga nu gewoon naar de printabout.nl en mis de kans niet om 70% korting te ontvangen.

Hoe lang gaat Printabout Actiecode mee?

De geldigheidsperiode van Printabout Korting wordt ingesteld volgens de overeenkomstige tijd en is niet permanent geldig. Daarom moeten klanten Printabout Kortingscode op tijd gebruiken op basis van hun verschillende behoeften. De verlopen Printabout Aanbiedingen geeft klanten geen korting.

Abonneren op Printabout

Ontvang de eerste keer de nieuwste aanbiedingen van Printabout!