Home Alle Winkels Pinnacle Promotiecode

Pinnacle Promotiecode en Aanbiedingen September 2021

  • Alle Aanbiedingen 7
  • Actiecodes 1
  • Deals 6

FAQ for Pinnacle

welke opnameservices zijn beschikbaar op Pinnacle?

Pinnacle biedt u Dazzle DVD Recorder HD, een apparaat voor het vastleggen van video. Hiermee kunt u analoge video overbrengen naar digitaal, opnemen van videorecorders, camcorders en nog veel meer. U kunt VHS-, Hi8- en V8-video naar digitaal converteren. videobewerkingssoftware is inbegrepen en u kunt op dvd branden of video's online delen.

Wat zijn de systeemvereisten om Pinnacle uit te voeren?

De computer die voor Pinnacle wordt gebruikt, moet Windows 10, Windows 8 of Windows 10 hebben, maar alleen 64-bits, Intel core i3 of AMD A4 3.0 gigahertz of hoger, 4 GB RAM of hoger, DirectX 9, 10 of 11 compatibele grafische kaart met 512 geheugen minimum. De software is beschikbaar in verschillende talen.

Welke service biedt Pinnacle voor het opnemen van video's?

Pinnacle maakt het voor u mogelijk om video's op meerdere camera's op te nemen met gebruiksvriendelijke software voor video-opname en schermopname. MultiCam Capture maakt het gemakkelijk om video's op veel apparaten tegelijk vast te leggen en het enige wat u hoeft te doen is de persopname van uw camera aansluiten en de software uw computer in een vastleghub laten transformeren.

Wat is het voordeel van een upgrade op Pinnacle?

Als u een upgrade uitvoert van de reeds bestaande Pinnacle, ontvangt u exclusieve prijzen en profiteert u van nieuwe bewerkingsservices. U krijgt nieuwe mogelijkheden met videomaskering, de mogelijkheid om op maat gemaakte bewegende titelafbeeldingen, overlays en afbeeldingen te maken en nog veel meer.

Ka ik Pinnacle's Aanbiedingen combineren?

Nee. Pinnacle staat slechts één Promotiecode per bestelling toe. Pinnacle Aanbiedingen heeft gebruiksregels. Als het bedrag van uw bestelling aan de eisen voldoet, kunt u ervoor kiezen om elke Pinnacle Actiecode te gebruiken die aan de voorwaarden voldoet. uw geld op de Pinnacle -account kan echter tegelijkertijd met Promotiecode worden gebruikt.

Hoe gebruik ik mijn Pinnacle Aanbiedingen online?

Maak eerst een account aan voor Pinnacle, dit komt omdat je het gaat gebruiken bij het doen van betalingen. Door het e-mailadres in te voeren bij Pinnacle, ben je ook geregistreerd als lid, wat je kan helpen te genieten van meer verschillende voordelen bij Pinnacle . vul Pinnacle Actiecode in binnen de geldigheidsperiode, en je bod wordt geldig op het moment van betaling.

Hoe lang gaat Pinnacle Promotiecode mee?

Er zijn verschillende Pinnacle Promotiecode die gebruikt kunnen worden vóór de vervaldatum. Sommige van de Pinnacle Aanbiedingen hebben echter ook een bepaald toepasselijk productassortiment. Als de toepasselijke producten al zijn uitverkocht, is uw Pinnacle Actiecode ook niet beschikbaar. je moet dus op tijd een bestelling plaatsen nadat je je favoriete Pinnacle -producten hebt gekozen