Home Alle Winkels Nieuwnieuw Kortingscode

Nieuwnieuw Kortingscode en Korting Oktober 2021

  • Alle Aanbiedingen 24
  • Actiecodes 2
  • Deals 22

FAQ for Nieuwnieuw

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij Nieuwnieuw?

Nieuwnieuw accepteert betalingen van iDeal, Bancontact / Mister Cash, Giro Pay, Maestro en Sofort banking. iDeal is de snelste, veiligste en handigste methode en is een online betalingssysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken van Nederland. GiroPay is een online betalingsplatform, voornamelijk voor de Duitse banken.

hoe wordt het product door Nieuwnieuw naar klanten verzonden?

Nieuwnieuw maakt gebruik van PostNL het schip passeert allemaal in Nederland maar verzending vindt plaats in heel Europa. Alle bestellingen die naar Nederland, België en Duitsland worden verzonden boven de € 100, - worden gratis verzonden. Alles over producten onder deze prijs worden verzonden voor € 3,95.

Biedt Nieuwnieuw garantie op hun producten?

Nieuwnieuw biedt een garantie van 6 maanden op hun producten en binnen deze termijn zal het bedrijf het betreffende product vervangen of repareren. indien vervanging of reparatie niet mogelijk is, ontvangt de klant een kortingsbon ter waarde van het aankoopbedrag die kan worden ingewisseld door nieuwe artikelen uit de beschikbare nieuwe collectie te kopen.

Biedt Nieuwnieuw een nieuwsbrief aan hun klanten?

Zodra je je aanmeldt voor de Nieuwnieuw nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende aankoop en dit geldt voor alle nieuwe en standaard collecties. Daarnaast heb je recht op de beste aanbiedingen, nieuwste merken en de mooiste merken. u hoeft zich alleen maar aan te melden met uw e-mailadres.

Ka ik Nieuwnieuw's Actiecode combineren?

Nee dat kan je niet. Bij het afrekenen wordt het kiezen van meerdere Actiecode in Nieuwnieuw niet ondersteund. Eén Nieuwnieuw -bestelling kan maar één soort Kortingscode tegelijk ontvangen. Maar u kunt ook genieten van meer verborgen voordelen op nieuwnieuw.com, zoals kleine cadeautjes of gratis verzending. het enige dat u hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat het bedrag van uw bestelling in Nieuwnieuw voldoet aan bepaalde vereisten voor gebruik.

Hoe gebruik ik mijn Nieuwnieuw Aanbiedingen online?

Tijdens het winkelen in Nieuwnieuw, kan de bijbehorende Nieuwnieuw Kortingscode ook worden gebruikt bij het afrekenen. U kunt uw bestaande Nieuwnieuw Korting bekijken door in te loggen op uw account, uw persoonlijke startpagina te bekijken en op Mijn coupon te klikken. elke Nieuwnieuw Actiecode zal onderaan een overeenkomstige gebruiksregel hebben. Als uw Nieuwnieuw bestelling aan de voorwaarden voldoet, kunt u deze gebruiken.

Hoe lang gaat Nieuwnieuw Kortingscode mee?

Op de informatiepagina voor kortingsbonnen op nieuwnieuw.com, zal Nieuwnieuw de vervaldatum en gebruiksregels van de overeenkomstige Nieuwnieuw Actiecode weergeven. Het wordt aanbevolen dat u nieuwnieuw.com Korting binnen de geldigheidsperiode tot geniet van de speciale Nieuwnieuw Kortingscode bij het afrekenen.

Abonneren op Nieuwnieuw

Ontvang de eerste keer de nieuwste aanbiedingen van Nieuwnieuw!