Home Alle Winkels Missoma Kortingscode

Missoma Kortingscode en actiecodes Juli 2021

  • Alle Aanbiedingen 17
  • Actiecodes 1
  • Deals 16

FAQ for Missoma

Biedt Missoma een nieuwsbrief aan hun klanten?

Ja, zodra je lid wordt van de Missoma -gemeenschap door je aan te melden met je e-mailadres, ontvang je 10% korting op je eerste bestelling en kun je ook een volledige lijst zien van alle verschillende updates, inclusief vroege toegang op enkele van de beschikbare promoties.

Welke bezorgopties zijn beschikbaar bij Missoma?

Alle producten worden zo snel mogelijk verzonden doordat Missoma de producten niet kan bezorgen op postbusnummers, maildoorzendadressen en tijdelijke woonadressen. Dit alles om ervoor te zorgen dat de producten worden geleverd en beschadigd. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen boven € 150.

biedt Missoma garantie op hun artikelen?

Elk stuk van Missoma heeft een garantie van 1 jaar. In het geval dat uw sieraad kapot gaat of beschadigd raakt als gevolg van een fabricagefout, zal het bedrijf ervoor zorgen dat het stuk kosteloos wordt vervangen als het defect is binnen een jaar na ontvangst.

Hoe kan ik de schoonheid van mijn sieraden van Missoma behouden?

Missoma adviseert je sieraden zorgvuldig schoon te maken met een zachte, niet schurende en pluisvrije doek of zeem. Dit helpt de glans te behouden en terug te brengen. Je moet het ook uit de buurt houden van chemicaliën zoals parfum en chloor en ze op een koele, droge plaats bewaren.

Ka ik Missoma's korting combineren?

Nee dat kan je niet. Missoma biedt klanten veel beschikbare korting, maar ze kunnen niet samen worden gebruikt. Uw Missoma -bestelling kan ook genieten van meer voordelen of andere kortingen. Wees dus niet ontmoedigd, uw bestelling bij Missoma zal u altijd tevreden stellen.

Hoe gebruik ik mijn Missoma aanbiedingen online?

Zolang u Missoma kortingscode invult in het invoerveld, kunt u 50% korting krijgen voor uw bestelling. Missoma korting werkt alleen in geldige bestellingen. als uw bestelling ongeldig is, dat wil zeggen dat de bestelling wordt geannuleerd, werkt de korting niet en wordt uw Missoma aanbiedingen teruggestuurd naar uw korting -pakket, wachtend op uw volgende gebruik.

Hoe lang gaat Missoma actiecodes mee?

In de gebruiksregels van Missoma aanbiedingen is er een exact tijdsbereik voor het toepassen van de kortingscode. Maar onthoud dat het tijdstip waarop elke Missoma -coupon wordt gebruikt, niet exact hetzelfde kan zijn. volgens de bestelvereisten en de indeling van het winkelkortingssysteem kan Missoma korting zowel permanent als langdurig worden gebruikt.