Home Alle Winkels Maxiaxi

Maxiaxi Kortingscode en Actiecode Maart 2021

  • Alle Aanbiedingen 15
  • Actiecodes 2
  • Deals 13

FAQ for Maxiaxi

Biedt Maxiaxi garantie op hun systemen?

De meeste Maxiaxi -systemen hebben een garantie van 2 jaar en dit is terug te vinden in uw stem die u via uw e-mail ontvangt nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Dit fungeert als garantiebewijs en de klant heeft ook recht op de wettelijke garantie. dit is bedoeld om ervoor te zorgen dat het product doet wat de klant ervan verwacht.

Hoe worden producten besteld bij Maxiaxi geleverd?

Alle producten van Maxiaxi worden bezorgd door PostNL. Zodra je bestelling vanuit het magazijn is verzonden, ontvang je een e-mail met track en trace informatie. Verzending is volledig gratis voor bestellingen boven de € 50, maar alle bestellingen onder die worden verzonden voor € 4,95.

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar bij Maxiaxi?

Met Maxiaxi kun je betalen met PayPal, Bankoverschrijving, Ideal, Mister Cash, creditcard, AfterPay en KBC. Ideal is een snelle, veilige en betrouwbare betaalmethode in Nederland. payPal is ook een wereldwijd geaccepteerde veilige internetbetaalmethode waarbij u uw creditcardgegevens en internet niet hoeft in te voeren.

wat is de gemiddelde prijs van Maxiaxi -producten?

Maxiaxi toont een prijs van de producten op hun website en dit is exclusief de verzendkosten. ze hebben een laagste prijsgarantie en u krijgt dit product zeker tegen de goedkoopste prijs. Deze prijs wordt verrekend als u deze tegen een lagere prijs in een andere webshop ziet.

Ka ik Maxiaxi's Korting combineren?

Nee. Het overlappen van Maxiaxi Korting voor één bestelling wordt niet ondersteund. U kunt ervoor kiezen om de afzonderlijke Maxiaxi Kortingscode te gebruiken. maar als het totale bedrag van uw Maxiaxi -bestelling de drempel voor gratis verzending bereikt, kunt u profiteren van de voordelen van het gebruik van Maxiaxi Aanbiedingen en gratis verzending tegelijkertijd.

Hoe gebruik ik mijn Maxiaxi Aanbiedingen online?

Log in op Maxiaxi, selecteer het product dat u wilt kopen en voeg het toe aan de winkelwagen, en selecteer de corresponderende Maxiaxi Kortingscode om de betaling te voltooien. Opgemerkt moet worden dat Maxiaxi Kortingscode overeenkomstige gebruiksvoorwaarden heeft. de manier om de gebruiksvoorwaarden te controleren, is door op Maxiaxi Customer Center te klikken en Mijn Korting -pagina te zoeken. Vervolgens kun je door de Maxiaxi Aanbiedingen bladeren en staan ​​er gebruiksregels onderaan elke coupon.

Hoe lang gaat Maxiaxi Korting mee?

De ingangsdatum van Maxiaxi Kortingscode wordt duidelijk weergegeven op de pagina, u kunt ervan genieten bij het maken van de betaling. Maar zorg ervoor dat uw bestellingen en geselecteerde producten deze Maxiaxi Aanbiedingen kunnen gebruiken, anders kunt u niet genieten van 63%.