Home Alle Winkels Kras Aanbiedingen

Kras Aanbiedingen en Kortingscode Juni 2021

  • Alle Aanbiedingen 13
  • Deals 13

FAQ for Kras

Ka ik Kras's Deals combineren?

Nee dat kan je niet. Bij het afrekenen wordt het kiezen van meerdere Deals in Kras niet ondersteund. Eén Kras -bestelling kan maar één soort Aanbiedingen tegelijk ontvangen. Maar u kunt ook genieten van meer verborgen voordelen op kras.nl, zoals kleine cadeautjes of gratis verzending. het enige dat u hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat het bedrag van uw bestelling in Kras voldoet aan bepaalde vereisten voor gebruik.

Hoe gebruik ik mijn Kras Korting online?

Log in op Kras, selecteer het product dat u wilt kopen en voeg het toe aan de winkelwagen, en selecteer de corresponderende Kras Aanbiedingen om de betaling te voltooien. Opgemerkt moet worden dat Kras Aanbiedingen overeenkomstige gebruiksvoorwaarden heeft. de manier om de gebruiksvoorwaarden te controleren, is door op Kras Customer Center te klikken en Mijn Deals -pagina te zoeken. Vervolgens kun je door de Kras Korting bladeren en staan ​​er gebruiksregels onderaan elke coupon.

Hoe lang gaat Kras Kortingscode mee?

Elk van de Kras Korting heeft verschillende tijdslimieten. Om de voordelen van Kras Aanbiedingen te maximaliseren, moet u de geldige gebruikstijd van Deals en het aantal producten dat u kunt kopen weten, zodat u elke keer dat u winkelt in Kras veel kortingen krijgt. .