Home Alle Winkels Kortingscode Lolaliza

Kortingscode Lolaliza en Aanbiedingen Augustus 2021

  • Alle Aanbiedingen 15
  • Actiecodes 1
  • Deals 14

FAQ for Lolaliza

welke betalingsopties zijn beschikbaar bij Lolaliza?

Lolaliza stelt creditcards zoals Visa en MasterCard, PayPal, ideal en Klarna beschikbaar voor klanten in Nederland. Iedereen in het Groothertogdom Luxemburg kan betalen met PayPal, creditcard en maestro, Mister Cash beschikbaar voor wie in België is.

Welke bezorgopties worden gebruikt door Lolaliza?

Lolaliza levert de meeste puzzels gratis bij een bestelling boven de € 50, -. Alle bestellingen onder dit bedrag worden voor 3,95 verzonden als u ze niet kunt ophalen. Zij bieden deze pakketten aan bij een nabijgelegen bedrijfsboetiek naar keuze. u heeft tot 14 dagen de tijd om uw bestelling tijdens de openingstijden af ​​te halen.

Waar kunnen Lolaliza cadeaubonnen worden gekocht?

Met Lolaliza kunt u een fysieke cadeaubon kopen in een van hun boetieks. U kunt er ook voor kiezen om een ​​e-giftcard per e-mail te ontvangen. je hoeft deze cadeaukaart niet in één keer uit te geven en het hangt ervan af hoeveel je wilt uitgeven. Alle giftcards zijn 2 jaar geldig.

Heeft Lolaliza een app?

Ja, Lolaliza heeft een app beschikbaar voor hun klanten en zodra je je hebt geregistreerd op hun website, kun je de app downloaden op je smartphone. Log in op je account en geniet van alle beschikbare liefdesvoordelen. de app is ontworpen voor mobiel gebruik en u kunt er zeker van zijn dat u sneller en gebruiksvriendelijker kunt winkelen!

Ka ik Lolaliza's Korting combineren?

Nee. Lolaliza ondersteunt slechts één bestelling om op elk gewenst moment van korting te genieten. Dat wil zeggen, u kunt ervoor kiezen om een ​​enkele Lolaliza Kortingscode te gebruiken om te genieten van de extra korting op uw bestelling. Voor meer verborgen voordelen kunt u bladeren op de specifieke pagina van Lolaliza.

Hoe gebruik ik mijn Lolaliza Actiecode online?

Klanten moeten de door hen gekozen producten controleren, op de knop \"Betalen\" klikken, naar de betaalpagina van Lolaliza gaan, de Lolaliza Korting die ze willen gebruiken aanvinken of invullen. (Controleer of de Kortingscode die u wilt kiezen overeenkomt met het gebruiksbereik van uw bestelling), en kies vervolgens de Lolaliza -betaalmethode die u kunt gebruiken om te betalen en geniet van 70% korting.

Hoe lang gaat Lolaliza Actiecode mee?

Elk van de Lolaliza Aanbiedingen heeft verschillende tijdslimieten. Om de voordelen van Lolaliza Kortingscode te maximaliseren, moet u de geldige gebruikstijd van Korting en het aantal producten dat u kunt kopen weten, zodat u elke keer dat u winkelt in Lolaliza veel kortingen krijgt. .