Home Alle Winkels Kortingscode De Bloemist

Kortingscode De Bloemist en Korting September 2021

  • Alle Aanbiedingen 22
  • Deals 22

FAQ for De Bloemist

Kunnen de producten van De Bloemist geleverd worden?

Ja, De Bloemist kan de boeketten leveren bij je thuis of op een ander adres. Er geldt een erg snelle levering, zo kan je kiezen voor een bezorging op dezelfde dag als je de bestelling voor 15.00 uur plaatst. Op zaterdag is dit voor 12.00 uur. De bezorgkosten zijn slechts 7,50 euro.

Wat zijn de verschillende manieren om te betalen bij De Bloemist?

Je kan op verschillende manieren betalen voor de boeketten die je hebt besteld bij De Bloemist. Zo zijn er opties mogelijk om te betalen zoals met iDeal, maar kan je ook achteraf betalen op rekening. Daarnaast kan je betalen met Bancontact, met een creditcard zoals Mastercard, Visa en American Express, en met PayPal.

Kan ik anoniem boeketten verzenden bij De Bloemist?

Ja, het is ook mogelijk om anoniem te blijven met het verzenden van boeketten van De Bloemist naar een ander adres. Je hebt hiervoor de keuze door middel van het kaartje. De tekst van het kaartje wordt letterlijk overgenomen, en je kan dan ook kiezen om geen afzender achterlaten.

Ka ik De Bloemist's Korting combineren?

Nee. In elk geval kan De Bloemist Kortingscode niet als overlay worden gebruikt. Het De Bloemist -systeem staat niet toe dat De Bloemist Aanbiedingen in één enkele bestelling wordt gekamd. Klanten van De Bloemist wordt geadviseerd een keuze te maken voordat ze De Bloemist Korting gebruiken om 15% te sparen voor hun aankoop.

Hoe gebruik ik mijn De Bloemist Aanbiedingen online?

Winkelen in De Bloemist kan een bedrag besparen door de bijbehorende coupon bij het afrekenen te controleren. Op actiecodesnl.nl kun je naar de pagina van De Bloemist gaan om Korting te kiezen. Vul gewoon de De Bloemist Kortingscode in die u wilt gebruiken bij het betalen bij debloemist.nl.

Hoe lang gaat De Bloemist Aanbiedingen mee?

De Bloemist Korting kan alleen van toepassing zijn op een bepaald productbereik. Let ook goed op de vervaldatum van De Bloemist Kortingscode, je moet een bestelling plaatsen als het product niet uitverkocht is, anders wordt de De Bloemist Aanbiedingen niet gebruikt. u kunt de corresponderende vervaldatum van al uw De Bloemist Kortingscode controleren door op Korting te klikken.

Abonneren op De Bloemist

Ontvang de eerste keer de nieuwste aanbiedingen van De Bloemist!