Home Alle Winkels Kortingscode Bristol

Kortingscode Bristol - 70% Aanbiedingen September 2021

  • Alle Aanbiedingen 23
  • Actiecodes 1
  • Deals 22

FAQ for Bristol

Is het handig om te registreren bij Bristol per e-mail?

Ja, het is zeker handig om je op te geven per e-mail bij Bristol. Als je dit doet ontvang je namelijk 5 euro korting op je volgende bestelling. Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van de volgende aanbiedingen en kortingen.

Worden mijn producten bij Bristol geleverd?

Ja, Bristol kan de kleding zeker ook bij je thuis leveren. De webshop heeft verschillende levertermijnen en levert de bestellingen zeker zo snel mogelijk. Als het product direct leverbaar is wordt deze vaak al binnen 2 werkdagen geleverd. De verzendkosten bedragen 3,99 euro maar met een bestelwaarde vanaf 24,99 euro betaal je geen verzendkosten.

Op welke manieren kan je bij Bristol betalen?

Er zijn verschillende methoden van betalingen mogelijk in de webshop van Bristol. Je hebt de optie om te betalen met een creditcard, met iDeal, en je kan betalen met Klarna. De opties voor de creditcard zijn onder andere Visa en Mastercard.

Heeft Bristol ook sales?

Ja, Bristol heeft ook aanbiedingen op verschillende producten, deze zijn allemaal te vinden bij de deals. De webshop biedt veel verschillende soorten producten met een lagere prijs, zo kunnen veel klanten genieten van een grote korting. De korting op een product is bijvoorbeeld 50 procent.

Ka ik Bristol's Aanbiedingen combineren?

Nee. Overlappen van Bristol Kortingscode is niet toegestaan. U kunt alleen Bristol Aanbiedingen selecteren met de hoogste korting binnen de toepasselijke reikwijdte van uw bestelling om te betalen. Maar u kunt ook genieten van verschillende Bristol -voordelen, zoals gratis verzending van Bristol -producten. Natuurlijk moet uw Bristol -bestelling het bedrag van de gratis verzending bereiken als u van dit voordeel wilt genieten.

Hoe gebruik ik mijn Bristol Actiecode online?

Bevestig of er Bristol Kortingscode beschikbaar is in je persoonlijke account, voeg de items die je besluit te kopen toe aan het winkelwagentje en ga naar de Bristol afrekenpagina, plaats Bristol Aanbiedingen in het overeenkomstige vak en dan kunnen Bristol -klanten de korting krijgen die ze willen.

Hoe lang gaat Bristol Kortingscode mee?

Het probleem waar u zich het meest zorgen over maakt, is zeker de verloopperiode van het gebruik van Bristol Kortingscode. Onthoud dat zolang de Bristol Aanbiedingen geldig is, u van bepaalde kortingen kunt genieten. de geldigheidsperiode van Bristol Aanbiedingen is echter niet hetzelfde, dus u moet ze snel gebruiken en de kans om 70% op te slaan niet missen.

Abonneren op Bristol

Ontvang de eerste keer de nieuwste aanbiedingen van Bristol!