Home Alle Winkels Felyx Kortingscode

Felyx Kortingscode - 60% korting Oktober 2021

Profiteer als volgt van de beste Felyx Korting & Coupon om tot 60% korting te krijgen op uw bestelling in Oktober 2021. Felyx Kortingscode zijn slechts een beperkte tijd geldig, dus bespaar nu en koop uw favoriete artikelen voor de laagste prijs. Volg ons vandaag als een van de eerste om te horen over nieuwe productlanceringen, plus Felyx geldbesparende aanbiedingen en Couponcode.

  • Alle Aanbiedingen 10
  • Actiecodes 2
  • Deals 8

FAQ for Felyx

Moet ik de app van Felyx downloaden?

Ja! Het handigst is om de app van of iOS of Android te downloaden. Welke je nodig hebt ligt aan je besturingssysteem. Door de app te downloaden kan je namelijk de e-scooters van Felyx gemakkelijk vinden. De e-scooters zijn alleen te vinden in de verschillende servicegieden die aangeboden worden door [MERCHANTAME].

Wat houden de dynamische prijzen van Felyx in?

De dynamische prijzen van Felyx houden in dat de prijzen kunnen veranderen gebaseerd op vraag en aanbod. Op het moment zullen de prijzen alleen verlaagd worden, maar het is mogelijk dat in de toekomst er ook getest wordt met een kleine prijsverhoging als het nodig blijkt te zijn.

Zijn er voordeelpaketten beschikbaar bij Felyx?

Er zijn drie voordeelpaketten bij Felyx beschikbaar. Met het XL Pakket kun je 60 minuten gebruik maken van de e-scooter is 1 maand geldig voor jou om te gebruiken. Het XXL Pakket biedt 120 minuten aan en is 2 maanden geldig. Indien je Felyx vaker gebruikt, kun je met het XXL Pakket 300 minuten rijden en is voor jou dan 3 maanden geldig.

Is er een actie voor nieuwe gebruikers bij Felyx?

Ja! Omdat Felyx graag nieuwe gebruikers ziet rijden op de e-scooters is er een speciale promotie voor nieuwe gebruikers. Download de Felyx app en maak je persoonlijke account aan. Hiermee ontvang je niet een maar twee keer gratis vijftien minuten. Download de app snel en probeer de e-scooters zelf uit!

Ka ik Felyx's Korting combineren?

Nee. Felyx Kortingscode kan niet tegelijkertijd in een enkele bestelling worden gebruikt. Dat wil zeggen dat u slechts één van Felyx Aanbiedingen kunt kiezen om de totale kosten van uw bestelling te verlagen. u kunt ervoor zorgen dat uw bestelbedrag in Felyx voldoet aan de minimale vereisten voor gratis verzending, of andere vereisten, zodat u meer kunt genieten van Felyx Korting.

Hoe gebruik ik mijn Felyx Actiecode online?

Wanneer u op de afrekenpagina van felyx.nl bent, presenteer dan uw exclusieve Felyx Kortingscode en het systeem zal deze Korting toepassen op uw bestelling. Na betaling vervalt of verdwijnt Aanbiedingen. Als je weer winkelt bij Felyx, kun je een andere Felyx Korting gebruiken.

Hoe lang gaat Felyx Kortingscode mee?

Voor elke Felyx Korting wordt een overeenkomstige geldige gebruikstijd ingesteld. Controleer eerst de informatie en dan kunt u genieten van 60% korting en voordelen met Felyx Kortingscode tijdens de geldigheidsperiode. Als Felyx Aanbiedingen verloopt, kan deze niet langer worden gebruikt.

Hoe kan ik sociaal worden met Felyx?

Het is heel eenvoudig, je hoeft je alleen maar te abonneren op Felyx op je favoriete sociale mediakanaal (zoals Facebook of Twitter of YouTube). op deze manier kan Felyx op elk moment contact met u opnemen om u de vereiste informatie te verstrekken, inclusief de laatst uitgegeven Felyx Korting of de releases van nieuwe Felyx -producten.

Moet ik me aanmelden voor e-mails bij Felyx?

Ja, je hebt nodig. De meeste bedrijven hebben hun eigen lidmaatschapsvoordelen, en Felyx is geen uitzondering. Na de succesvolle registratie kan het systeem punten verzamelen voor elke aankoop en Felyx Kortingscode en andere voordelen sturen waar alleen leden de eerste keer van kunnen genieten.

doet Felyx doen zwarte vrijdag ?

Ja. Als je vindt dat de offline \" Zwarte Vrijdag\" snap-up te gek is, dan moet je aandacht besteden aan het 2021 's Felyx online Zwarte Vrijdag shopping festival! Felyx Kortingscode, speciaal bedoeld voor trouwe klanten, kan hen de exclusieve voordelen bieden!

Abonneren op Felyx

Ontvang de eerste keer de nieuwste aanbiedingen van Felyx!