EdX Kortingscode en aanbiedingen Mei 2021

  • Alle Aanbiedingen 5
  • Deals 5

FAQ for EdX

Ka ik EdX's korting combineren?

Nee. Het is niet mogelijk om korting te overlappen voor betaling in EdX. Een bestelling kan alleen de corresponderende EdX aanbiedingen gebruiken, en zal na gebruik uit je EdX persoonlijke account worden verwijderd. Maar het resterende geld op uw account kan samen met EdX kortingscode worden gebruikt.

Hoe gebruik ik mijn EdX kortingscode online?

Hier is hoe u korting kunt gebruiken bij het winkelen in EdX: voeg nieuwe producten toe aan het EdX winkelwagentje en klik op afrekenen. Log in of maak een nieuw account aan bij EdX door de gegevens in te voeren en klik vervolgens op Doorgaan om te betalen. onder de vermelde items ziet u een vakje met de tekst \"Coupon toevoegen\", kiest u de EdX korting die u gaat gebruiken en dan keert de website automatisch terug naar de afrekenpagina. Nu ziet u uw daadwerkelijke totale betaling bij edx.org.

Hoe lang gaat EdX korting mee?

EdX heeft gedetailleerde pagina's om u te helpen de vervaltijd van elk van uw EdX korting te begrijpen. Naast de verschillende geldigheidsduur van de EdX aanbiedingen, mag het toepassingsgebied niet worden gebruikt voor de producten die u wilt kopen. Denk er daarom aan om de details op edx.org zorgvuldig te bevestigen.