Home Alle Winkels Brabantia Aanbiedingen

Brabantia Aanbiedingen en Coupon Augustus 2021

  • Alle Aanbiedingen 13
  • Actiecodes 1
  • Deals 12

FAQ for Brabantia

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd door Brabantia?

U kunt kiezen uit de verschillende betaalmethoden die door Brabantia zijn geselecteerd en die in Nederland worden geaccepteerd zijn onder andere ideal, creditcards zoals Visa, MasterCard en American Express, PayPal en later betalen met Klarna. ideal is een dienst waarmee u uw bank kiest en het bedrag direct naar het bedrijf wordt overgemaakt.

Zijn er verzendkosten verbonden aan het bezorgen van Brabantia -materialen?

Brabantia rekent geen verzendkosten voor het grootste deel van de bezorging, dit is afhankelijk van de gekozen bestelling en bezorgmethode. als je een bestelling plaatst met een totaalbedrag van ongeveer € 50, - betaal je geen verzendkosten. Alle onderstaande items worden verzonden voor € 3,95.

Wordt er garantie gegeven op Brabantia -materialen?

Brabantia biedt een wettelijke garantie van 2, 5 of 10 jaar op al hun producten. dit is afhankelijk van het product en als het gekochte product niet voldoet aan wat u er daadwerkelijk van verwacht, wordt u geadviseerd contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf voor verdere assistentie.

Hoe kan ik mijn houten producten van Brabantia onderhouden?

Brabantia bieden u een aantal manieren om uw houten producten te onderhouden. onder meer: ​​plaats ze nooit in de vaatwasser of magnetron, zuig ze nooit op of dompel ze nooit onder in water, maar veeg ze gewoon schoon met een natte doek en bewaar de producten op een droge plaats en zorg ervoor dat ze niet in direct zonlicht staan.

Ka ik Brabantia's Kortingscode combineren?

Nee dat kan je niet. Als het bedrag van uw Brabantia -bestelling de voorwaarde van gratis verzending bereikt, kunt u tegelijkertijd met Brabantia Aanbiedingen van de gratis verzendkosten genieten. Meerdere Brabantia Kortingscode zullen automatisch een van hen worden geselecteerd bij het uitvoeren van een betaling, dus probeer dit niet te doen.

Hoe gebruik ik mijn Brabantia Coupon online?

U hoeft alleen de goede producten in Brabantia te selecteren. En wanneer u een bestelling plaatst, vult u de Brabantia Aanbiedingen in die u hebt geselecteerd volgens de prompts, en de korting wordt automatisch geldig. Mogelijk wordt u gevraagd om een ​​Brabantia -account aan te maken. .nadat u uw Brabantia -account heeft aangemaakt, kunt u het winkelen niet alleen gemakkelijker maken, maar ook genieten van andere voordelen als lid van Brabantia.

Hoe lang gaat Brabantia Korting mee?

Hier is de instructie voor het controleren van de geldigheidsperiode van Brabantia Korting, u kunt klikken om al het Kortingscode te bekijken in uw persoonlijke account op Brabantia, en dan kunt u de corresponderende vervaldatum van elk Brabantia Aanbiedingen.