Home Alle Winkels Brabantia Aanbiedingen

Brabantia Aanbiedingen - 50% korting Oktober 2021

Om meer geld te besparen, kunt u de volgende Brabantia Aanbiedingen en Campagnecode gebruiken om tot 50% te besparen voor Oktober 2021. Brabantia is ook trots om u 365 dagen per jaar de beste service te bieden. Als je vragen hebt over de aankoop, zal hun klantenservice je zo snel mogelijk helpen.

  • Alle Aanbiedingen 17
  • Deals 17

FAQ for Brabantia

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd door Brabantia?

U kunt kiezen uit de verschillende betaalmethoden die door Brabantia zijn geselecteerd en die in Nederland worden geaccepteerd zijn onder andere ideal, creditcards zoals Visa, MasterCard en American Express, PayPal en later betalen met Klarna. ideal is een dienst waarmee u uw bank kiest en het bedrag direct naar het bedrijf wordt overgemaakt.

Zijn er verzendkosten verbonden aan het bezorgen van Brabantia -materialen?

Brabantia rekent geen verzendkosten voor het grootste deel van de bezorging, dit is afhankelijk van de gekozen bestelling en bezorgmethode. als je een bestelling plaatst met een totaalbedrag van ongeveer € 50, - betaal je geen verzendkosten. Alle onderstaande items worden verzonden voor € 3,95.

Wordt er garantie gegeven op Brabantia -materialen?

Brabantia biedt een wettelijke garantie van 2, 5 of 10 jaar op al hun producten. dit is afhankelijk van het product en als het gekochte product niet voldoet aan wat u er daadwerkelijk van verwacht, wordt u geadviseerd contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf voor verdere assistentie.

Hoe kan ik mijn houten producten van Brabantia onderhouden?

Brabantia bieden u een aantal manieren om uw houten producten te onderhouden. onder meer: ​​plaats ze nooit in de vaatwasser of magnetron, zuig ze nooit op of dompel ze nooit onder in water, maar veeg ze gewoon schoon met een natte doek en bewaar de producten op een droge plaats en zorg ervoor dat ze niet in direct zonlicht staan.

Ka ik Brabantia's Kortingscode combineren?

Nee dat kan je niet. Als het bedrag van uw Brabantia -bestelling de voorwaarde van gratis verzending bereikt, kunt u tegelijkertijd met Brabantia Aanbiedingen van de gratis verzendkosten genieten. Meerdere Brabantia Kortingscode zullen automatisch een van hen worden geselecteerd bij het uitvoeren van een betaling, dus probeer dit niet te doen.

Hoe gebruik ik mijn Brabantia Coupon online?

U hoeft alleen de goede producten in Brabantia te selecteren. En wanneer u een bestelling plaatst, vult u de Brabantia Aanbiedingen in die u hebt geselecteerd volgens de prompts, en de korting wordt automatisch geldig. Mogelijk wordt u gevraagd om een ​​Brabantia -account aan te maken. .nadat u uw Brabantia -account heeft aangemaakt, kunt u het winkelen niet alleen gemakkelijker maken, maar ook genieten van andere voordelen als lid van Brabantia.

Hoe lang gaat Brabantia Korting mee?

Hier is de instructie voor het controleren van de geldigheidsperiode van Brabantia Korting, u kunt klikken om al het Kortingscode te bekijken in uw persoonlijke account op Brabantia, en dan kunt u de corresponderende vervaldatum van elk Brabantia Aanbiedingen.

Hoe kan ik sociaal worden met Brabantia?

Of het nu Facebook of Twitter is, Brabantia heeft een eigen account om aan de behoeften van de klant te voldoen. Brabantia stuurt meldingen en verwelkomt klanten om suggesties te doen om het servicesysteem via sociale platforms te verbeteren. daarnaast zal Brabantia wat informatie over nieuwe producten op sociale mediaplatforms plaatsen. Volg Brabantia nu!

Moet ik me aanmelden voor e-mails bij Brabantia?

Ja, je hebt nodig. Sommige informatie en voordelen kunnen alleen worden verkregen door u te registreren als lid van Brabantia -lid. De ingang voor ledenregistratie staat onderaan de homepage van de brabantia.com. Registreer nu om een ​​Brabantia -lid te worden.

doet Brabantia doen zwarte vrijdag ?

Ja. De Zwarte Vrijdag-actie is een onmisbaar onderdeel van het jaarprogramma van Brabantia.tijdens deze actieperiode worden veel exclusieve producten van Brabantia afgeprijsd tegen ultralage prijzen, zodat elke loyale klant van Brabantia kan genieten van zowel de tevredenheid als het geluk van het gekke winkelen!

Abonneren op Brabantia

Ontvang de eerste keer de nieuwste aanbiedingen van Brabantia!