Home Alle Winkels Boeties Kortingscode

Boeties Kortingscode, Aanbiedingen en Actiecode September 2021

  • Alle Aanbiedingen 18
  • Actiecodes 1
  • Deals 17

FAQ for Boeties

Wat voor garantie kan ik op mijn producten verwachten bij Boeties?

Bij Boeties wordt gewerkt met de beste leveranciers en daarom kun je bij Boeties kwalitatieve producten verwachten. Mocht je toch ontevreden zijn met de ontvangen laarzen dan vallen deze oner de wettelijke garantie. Indien het product niet aan de wettelijke staat en kwaliteit voldoet, of beschadigd geleverd wordt dan kun je gemakkelijk contact opnemen.

Hoe kies ik de juiste maat bij Boeties?

Online schoenen en zeker laarzen bestellen blijft lastig omdat je kan twijfelen over de juiste maat. Boeties biedt online gratis maatadvies aan via de website. Per merk en per product kan de maat verschillen. Daarom kun je naast het product op de website de link \"hoe bepaal ik mijn maat\" verwachten. Hiermee kun je aan de hand van de lengte van je voeten de juiste maat vinden.

Wat is de gemiddelde levertijd bij bestellingen van Boeties?

De levertijd is makkelijk te bepalen bij Boeties. Bestel je op werkdagen voor 19:00 (en zijn de laarzen op voorraad)dan kan je de nieuwe laarzen de volgende dag al bij je thuis verwachten. Bestellingen die op een zaterdag of zondag worden geplaatst worden uiterlijk op dinsdag bij jou bezorgd. Je kunt het afleveradres zelf kiezen. Zo kun je de laarzen bij je thuis afleveren, of bijvoorbeeld op het kantoor.

Op welke manieren kan ik betalen bij Boeties?

Boeties biedt snelle en vooral veilige betaalopties aan om je bestelling online af te rekenen. Alle bestellingen worden met behulp van een beveiligde verbinding via SSL verwerkt. Je kunt betalen via iDeal, iDeal QR, PayPal, Visa, Mastercard, Maestro, Mister Cash, Fashioncheque en zelfs AfterPay. Er worden geen extra kosten bij het afrekenen gerekend.

Ka ik Boeties's Aanbiedingen combineren?

Nee. Boeties ondersteunt niet het gebruik van verschillende Boeties Kortingscode in dezelfde volgorde op hetzelfde moment. Als u de kosten van uw bestelling bij Boeties wilt verlagen, kunt u slechts één van de kortingsmethoden kiezen. en een enkele bestelling kan slechts van één kortingsmethode genieten, maar denk alsjeblieft dat, ongeacht welke Boeties Aanbiedingen, je de korting kunt krijgen om 60% te sparen voor je aankoop.

Hoe gebruik ik mijn Boeties Kortingscode online?

Op de afrekenpagina gebruikt het systeem eerst de korting die u kunt krijgen zonder Boeties Actiecode voor uw bestelling te tonen, en vervolgens moet u Kortingscode op de Boeties -pagina invullen met de bijbehorende Aanbiedingen , dan kun je ze gebruiken met andere kortingen.

Hoe lang gaat Boeties Aanbiedingen mee?

De ingangsdatum van Boeties Kortingscode wordt duidelijk weergegeven op de pagina, u kunt ervan genieten bij het maken van de betaling. Maar zorg ervoor dat uw bestellingen en geselecteerde producten deze Boeties Actiecode kunnen gebruiken, anders kunt u niet genieten van 60%.

Abonneren op Boeties

Ontvang de eerste keer de nieuwste aanbiedingen van Boeties!