Home Alle Winkels 123Tinki Kortingscode

123Tinki Kortingscode & 50% Aanbiedingen September 2021

  • Alle Aanbiedingen 7
  • Deals 7

FAQ for 123Tinki

Op welke manieren kan je bij 123Tinki betalen?

Er zijn meerdere methoden van betalingen mogelijk in de webshop van 123Tinki. Het gehele aantal mogelijkheden ligt aan de webshop waar je hebt besteld. Vaak zijn de methoden onder andere met een creditcard zoals Mastercard en Visa, met iDeal en met PayPal.

Kan ik een verzekering voor mijn hond afsluiten bij 123Tinki?

Ja, het is zeker ook mogelijk om een verzekering af te sluiten voor de hond met behulp van 123Tinki. De webshop biedt verschillende verzekeringen aan van verschillende verzekeraars. Zo kan jij de voordelen en nadelen goed met elkaar vergelijken. Dit kan bijvoorbeeld al voor 10 euro per maand.

Kan ik e-books ontvangen bij 123Tinki?

Ja, het is zeker mogelijk om e-books te ontvangen bij 123Tinki. Deze e-books kan je vaak gratis aanvragen. De webshop wilt natuurlijk dat jij alle informatie hebt over hoe jij het beste voor je hond kan zorgen. Zo kan je gratis erg veel informatie ontvangen in je mailbox.

Kunnen mijn producten bij 123Tinki bezorgd worden?

Ja, 123Tinki kan de producten die je wilt hebben in de webshop bij je thuis leveren. De webshop zorgt er voor dat de producten zo snel mogelijk bij jou thuis aankomen. De levertijden verschillen per webshop. Daarnaast staan de verzendkosten per webshop aangegeven, dit is vaak rond de 3 euro of 4 euro.

Ka ik 123Tinki's Korting combineren?

Nee. 123Tinki -bestellingen kunnen niet meer kortingen krijgen door Korting tegelijkertijd te stapelen. Als u echter extra geld heeft gespaard in uw persoonlijke 123Tinki -account, kunt u dit tegelijkertijd aan uw betaling toevoegen om u te helpen meer te besparen bij 123tinki.com.

Hoe gebruik ik mijn 123Tinki Kortingscode online?

Bevestig dat uw Korting in 123Tinki niet is verlopen. Als aan de gebruiksvoorwaarden is voldaan, plaatst u de gekochte goederen in het winkelwagentje van 123Tinki en wacht u op het afrekenen. U kunt de maximale waarde van 123Tinki Korting kiezen, waarmee u 50% kunt besparen.

Hoe lang gaat 123Tinki Aanbiedingen mee?

Hier is de instructie voor het controleren van de geldigheidsperiode van 123Tinki Aanbiedingen, u kunt klikken om al het Korting te bekijken in uw persoonlijke account op 123Tinki, en dan kunt u de corresponderende vervaldatum van elk 123Tinki Kortingscode.

Abonneren op 123Tinki

Ontvang de eerste keer de nieuwste aanbiedingen van 123Tinki!